Οι Συνεργάτες μας

Partners

Γνωρίστε τους συνεργάτες μας

Ο όμιλος Atlas Group αποτελεί σήμερα τη Νο.1επιλογή σε θέματα ασφάλειας, διατηρώντας ηγετική παρουσία στην αγορά από το 1982. Ξεκινώντας από το όραμα ενός ανθρώπου, το Group των επιχειρήσεών μας έχει διακριθεί μέσα στα χρόνια χάρη στην αφοσίωση και στην πίστη ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουμε το καλύτερο για την ασφάλειά μας.

Οι αξίες μας είναι απλές
  • Πάνω από όλα η ασφάλεια
  • Ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας
  • θωρακίζουμε τις διαδικασίες απορρήτου
  • φροντίζουμε για την μέγιστη ποιότητα εξυπηρέτησης που θα γίνει μία δυνατή εμπειρία για εσάς.

H Paradox Hellas A.E. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1990 και δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά με την εισαγωγή, κατασκευή και χονδρική πώληση συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control), κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης και συστημάτων πυρανίχνευσης.

Οι περίπου 600 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο αποτελούν το πελατολόγιο της Paradox Hellas A.E. το οποίο έχει επιλεγεί με κριτήριο την επαγγελματική τους ιδιότητα (εταιρείες συστημάτων ασφαλείας) αλλά και την υψηλή τεχνική τους κατάρτιση.

Η Inhep Digital Security (IDS) ιδρύθηκε το 1985 και έκανε αισθητή την παρουσία της το 1993 με το σύστημα συναγερμού Ultimate 8. Έκτοτε, βασιζόμενη στο «μότο» του Λεονάρντο Ντα Βίντσι «η απλότητα είναι η αρτιότερη σύνθεση», τροφοδοτεί την αγορά με συστήματα συναγερμών που χαρακτηρίζονται από την σταθερότητα και την απλότητα στην χρήση τους. 
 
Τα κεντρικά γραφεία της IDS βρίσκονται στη Ν. Αφρική, όπου και θεωρείται η μεγαλύτερη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας. Τα προϊόντα της διακινούνται σε 4 ηπείρους και σε πάνω από 16 χώρες, ενώ χαρακτηριστική είναι η διαρκής ανάπτυξη των συστημάτων της με βάση τις απαιτήσεις των χωρών για τις οποίες προορίζονται.  Ειδικεύεται στα συστήματα συναγερμού, παράγοντας κεντρικές μονάδες, ανιχνευτές κίνησης, τηλεχειρισμούς και συστήματα επικοινωνίας. 

Η DSC (Digital Security Controls) είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ηλεκτρονική ασφάλεια. Από τη γέννηση της εταιρείας, οι ειδικοί της DSC πρωτοστατούν. Από τους επαναστατικούς μας πίνακες ελέγχου, μέχρι τα κορυφαία στον κλάδο προϊόντα παρακολούθησης συναγερμών IP και τώρα στα κομψά, σύγχρονα αυτόνομα ασύρματα πάνελ μας, το DSC ήταν πάντα μπροστά και στο κέντρο του χώρου ασφαλείας.

Η Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. (Dahua Technology) είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος έξυπνων λύσεων IoT με επίκεντρο το βίντεο. Με την εταιρική στρατηγική «Dahua Think#» που ξεκίνησε το 2021, η Dahua Technology εστιάζει σε δύο βασικές επιχειρήσεις: City και Enterprise. Η εταιρεία ενισχύει σταθερά τις τεχνολογικές της στρατηγικές που περιλαμβάνουν πλατφόρμες ψηφιακής νοημοσύνης AloT και IoT, προωθώντας πλήρως την αναβάθμιση της ψηφιακής νοημοσύνης πόλεων και επιχειρήσεων με βάση τις ανάγκες των πελατών και δημιουργώντας περισσότερη αξία για τον ψηφιακό-έξυπνο μετασχηματισμό διαφόρων βιομηχανιών.

Η Hikvision δεσμεύεται να εξυπηρετεί διάφορες βιομηχανίες μέσω των τεχνολογιών αιχμής της αντίληψης μηχανών, της τεχνητής νοημοσύνης και των μεγάλων δεδομένων, οδηγώντας το μέλλον του AIoT:

Μέσω ολοκληρωμένων τεχνολογιών αντίληψης μηχανών, στοχεύουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να συνδεθούν καλύτερα με τον κόσμο γύρω τους.
Με μια πληθώρα έξυπνων προϊόντων, προσπαθούμε να εντοπίσουμε διαφορετικές απαιτήσεις παρέχοντας ευφυΐα στα χέρια σας.
Μέσω καινοτόμων εφαρμογών AIoT, είμαστε αφοσιωμένοι στο να δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να απολαμβάνει ένα καλύτερο μέλλον χτίζοντας έναν έξυπνο κόσμο που είναι πιο βολικός, αποτελεσματικός και ασφαλής.

Για περισσότερα από 25 χρόνια η εταιρεία Teletek Electronics με 2 εργοστάσια κατασκευής στην Ευρώπη αυξάνει την αναγνωρησιμότητα της στην παγκόσμια αγορά ,ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στο σχεδιασμό και στην παραγωγή συστημάτων ασφαλείας & πυρανίχνευσης εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ευρώπη, είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις διεθνείς πιστοποιήσεις  σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς κατά ΕΝ , διαθέτουν την σήμανση CE, διαθέτοντας  πιστοποιήσεις από παγκόσμιους φορείς πιστοποίησης.

  • Grade 2 και Grade 3 πιστοποιήσεις (αναλόγως το μοντέλο) στον χώρο των συστημάτων συναγερμού.
  • ΕΝ 54 (CPR ,CPD) προσαρμοσμένα στις διεθνείς πιστοποιήσεις στον χώρο των συστημάτων πυρανίχνευσης

DCSEC

TECHNICAL SUPPORT

Συνομιλήστε μαζί μας μέσω Viber.

Powered by WpChatPlugins